Швидкий торт - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Десерти

Переглянувши свою кулінарну зошит, я виявила рецепт торта ще зі студентських часів і згадала, що часто користувалася одній кулінарній хитрістю, яка дозволяла мені випікати розкішне частування всього за півгодини.


Про неї розповім в ході приготування, а поки про торті. Ніжний, немов хмарина, кожен шматочок так і тане в роті, залишаючи бажання з'їсти ще один. Коржі моментально просочуються кремом і не потребують додаткових просоченнях.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
140 г

Приготування

  • 1Масло розтопіть на водяній бані, влийте в миску, додати яйця і добре збийте.
  • 2Добавьте згущене молоко, потім просіяне борошно і соду, гашену лимонним соком.
  • 3А тепер найцікавіше! Вам належить спекти на деко 3 коржа. Для цього застеліть його пергаментним папером. Дві третини тіста вилийте на половину листа.
  • 4В тісто додайте какао, перемішайте і заповніть другу частину дека, розрівняйте.
  • 5Отправьте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  • 6В цей час приготуйте крем — просто збийте міксером сметану з цукром і ванільним цукром.
  • 7Достаньте корж, викладіть на стіл пергаментом вгору, зніміть папір. Ножем відокремте білу та коричневу частини коржа. Корж без какао розділіть навпіл.
  • 8Корж з какао слід обрізати за розміром білої половинки. Залишки подрібніть — вони підуть на прикраса торта.
  • 9Смажьте коржі кремом, складіть один на інший, шоколадний повинен бути посередині.
  • 10Обмажьте тортик кремом і посипати крихтами.


  • Сподіваємося, що рецепт вам припав до душі! Ставте чай і кличте гостей, а ідеєю діліться з близькими.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок