Пиріг з шинкою і сиром - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Закуски

Любителі свіжої випічки завжди в пошуках нових рецептів. На зміну звичним рум'яним пиріжкам з долоню прийшли гарні відкриті і закриті пироги з різноманітними начинками. Перше, чим вони підкуповують, — зовнішній вигляд. Така велична і яскрава випічка прикрашає і звичайну вечерю, і святковий. А коли доходить до смаку...


Тільки подивіться на цей пиріг з шинкою і сиром! Хіба він не красень? А коли дізнаєтеся рецепт, закохаєтесь ще більше: тісто можна брати покупне, а сир натерти і шинку нарізати — взагалі простіше простого. Кілька вправних рухів ножем — і закритий пиріг стає відкритим. Це кулінарне мистецтво вам під силу.


Інгредієнти


Листкове тісто
500 г

Приготування

  • 1Разделите лист листкового тіста надвоє. Складіть пласти один на одного. Зверху покладіть тарілку і виріжте коло.
  • 2Застелите деко пергаментом.
  • 3Натрите сир. Наріжте шинку соломкою.
  • 4Перенесите одне коло на деко. Змастіть томатним соусом, посипте підготовленим сиром, а також шинкою. Накрийте начинку другим колом тесту.
  • 5От центру пирога зробіть надрізи і загорніть отримані трикутнички в один оборот.
  • 6Выставьте температуру духовки на 180 °С. Відправте пиріг на 20 хвилин.

  • Коли пиріг готовий, дістаньте його і дайте трохи охолонути. Тим часом приготуйте соус і наповніть ним пиалку. Поставте ємність прямо в центр пирога. Випічку не обов'язково різати. Можна просто відламати шматочок і вмочити прямо в соус. Розкажіть друзям.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок