Скумбрія, запечена у фользі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Риба

Її смажать і запікають, солять і маринують, коптять і готують на грилі. Існують десятки, якщо не сотні, способів приготувати скумбрію. Її називають доступним джерелом омега-3 жирних кислот, а ще це просто смачна рибка, у якої є всі шанси стати вашим коронною стравою.


Саме тому редакція «Зі Смаком» не може не поділитися рецептом, який практично підкорив весь наш колектив. Скумбрія, запечена у фользі, та з оригінальною начинкою — і застілля вдалося!


Інгредієнти


Скумбрія
2 шт.

Приготування

  • 1Удалите плавники, голову, чорну плівку і всі нутрощі скумбрії. Помийте рибу, а після витріть її паперовими рушниками.
  • 2Натрите її перцем і сіллю.
  • 3Возьмите половинку лимона і наріжте її тонкими слайсами, кожен з яких потрібно поділити навпіл.
  • 4Измельчите зелень. Наріжте зубчики часнику дрібними шматочками. Пересипте інгредієнти з обробної дошки в ємність.
  • 5Залейте лимонним соком і олією зелень і часник. Ретельно перемішайте все. Це буде заправка.
  • 6Начините рибу приготовленої заправкою.
  • 7Сделайте на поверхні риби кілька неглибоких надрізів-кишеньок. Вставте в них шматочки лимона.
  • 8Возьмите деко. Використовуйте фольгу, щоб застелити його дно. Викладіть рибу на деко і накрийте зверху ще одним листом фольги.
  • 9Включите духовку. Виставте температуру на 180 °С. Відправте рибу випікатися на 25 хвилин. Через зазначений час зніміть фольгу з риби і продовжуйте запікати до скоринки.

  • Перевага цієї страви в тому, що воно залишається приголомшливо смачним навіть в холодному вигляді. Вибирайте улюблений гарнір і подавайте приголомшливо смачну рибу як святкове блюдо або просто попадете своїм рідним в один з будніх вечорів. Подяки не буде межі. Ставте «лайк», і ваші друзі побачать, яке смачне блюдо ви навчилися готувати.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок