Картопля, фарширований грибами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Овочі

Ситний запечена картопля — бажаний гість на будь-якому буденне і святковому столі. А що, якщо трохи урізноманітнити це блюдо і подати його у вигляді човників з начинкою з ніжних та запашних грибочків у вершковому соусі? Така смакота не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.


Фарширований картопля — до смішного просте і невитратне блюдо. Готуйте його з любов'ю і подавайте з м'ясним салатом. Такий небанальний рецепт повинен бути під рукою у кожної господині, зберігайте!


Інгредієнти


Картоплю
1 кг

Приготування

  • 1Хорошенько вимийте картоплю, помістіть його в наповнену водою каструлю, додайте сіль і варіть бульби до готовності.
  • 2Вымойте і наріжте дрібним кубиком гриби. Обсмажте до напівготовності в сковороді на соняшниковій олії. Потім додайте вершки, доведіть до кипіння, додайте сіль, перець і тушкуйте гриби до готовності.
  • 3Очистите відварну картоплю від шкірки. За допомогою чайної ложечки зробіть в бульбах поглиблення для начинки у вигляді чаші.
  • 4Выложите картоплю на деко, за допомогою силіконової пензлика змажте її рослинною олією. Поглиблення в бульбах наповніть грибною начинкою.
  • 5Отправьте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

  • Вітаємо, фарширований картопля готовий. Перед подачею рекомендуємо прикрасити страву подрібненою зеленню. Якщо любите сир, можете присипати їм картоплю за 2 хвилини до готовності. Поділіться таким простим і цікавим рецептом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок