Рулет з рульки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Правильно кажуть, що в зимову пору організму просто необхідна гаряча, жирна і ситна їжа. На розум відразу приходить з десяток різноманітних рецептів. Але є серед них рулька? Щоб приготувати смачні другі страви, господині купують м'ясисту задню гомілку (у ній менше кістки), в той час як передня йде на приготування холодцю або супу. Якщо на ринку вам сподобався саме перший варіант, приготуйте особливий рулет.


Це справжній м'ясний делікатес на кожен день. Сама рулька коштує не так багато, а значить, страва не просто смачна, а ще й дуже бюджетне. Приготувати її можна навіть в тому випадку, якщо особливого досвіду роботи з таким продуктом на кухні у вас немає. Ніхто навіть не здогадається, що ви — новачок!


Інгредієнти


Свиняча голяшка
1-1,5 кг

Приготування

  • 1Начните з приготування відвару. Залийте водою очищену моркву (крупно нарізану), а також розрізаний на 4 частини цибуля (разом з лушпинням), покладіть лаврове листя. Кип'ятіть на повільному вогні близько 30 хвилин.
  • 2Возьмитесь за гомілку. Видаліть кістки. М'ясо відбийте. Обов'язково посоліть і поперчіть його. Посипте зверху подрібненим часником. Добре розітріть все руками.
  • 3Нарежьте сиру моркву тонкими пластинами. Викладіть овоч на м'ясо.
  • 4Нарежьте курячу грудку пластинами. Викладіть зверху на моркву. Тепер скрутіть рулет. Скріпіть його нитками.
  • 5Достаньте овочі з відвару. Додайте 3 ст. л. солі. Покладіть рулет у каструлю з відваром. Якщо потрібно, долийте води. Варіть 3 години з моменту закипання. Після відставте остигати і наріжте шматочками.

  • Крім вищевказаних спецій ви завжди можете додати свої улюблені. Не забувайте і про ароматних травах. Поки багато хто просто запікають рульку, ви просто зобов'язані зварити приголомшливий рулет — не менш смачний і соковитий. Поспішайте перевірити і розповісти друзям.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок