Салат «Їжачок» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски
Курка
Салати

Красиво поданий салат збільшує апетит і бажання якомога швидше спробувати кулінарний шедевр. До таких закусок відноситься ссалат «Їжачок». Якщо ви ризикнете його приготувати, то гості, що прийшли на свято, обов'язково скуштують його.


до Речі, хороший не тільки зовнішній вигляд цього салату, але і його смак. Поєднання курячої грудки, твердого сиру і зеленого горошку можна назвати більш ніж вдалим. Приголомшливий салат!


Інгредієнти


Куряче філе
600 г

Приготування

  • 1Отварите курячу грудку, охолодіть і наріжте середніми шматочками.
  • 2Оварите яйця. Змішайте курку з подрібненими жовтками, одним зубчиком часнику, пропущеним через прес, зеленим горошком. Додайте половину майонезу і перемішайте.
  • 3Чистые листя салату викладіть на блюдо, зверху – масу, яка у вас вийшла. Надайте їй форму тулуба їжачка.
  • 4Натрите на крупній тертці сир і яєчні білки, додайте другий подрібнений зубчик часнику і змішайте масу з рештою майонезом. Покрийте нею викладений салат.
  • 5тепер розріжте кожну маслину на 8 частин. Вийдуть тонкі скибочки у вигляді голок, які потрібно буде розподілити по всій поверхні салату, як на фото. Ніс та очі також виріжте з маслин.

  • Особливо доречний цей апетитний салат на тих святах, де присутні діти. Але і дорослі від нього в захваті. Зовнішній вигляд і смак цього частування заслуговують найвищої оцінки!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок