Салат з баклажанів з цибулею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Закуски
Овочі
Салати

Навіть якщо ви не любите баклажани, цей салат вам обов'язково сподобається, оскільки баклажани в ньому практично не відчуваються. А якщо ще й правильно підібрати спеції, тоді це блюдо стане вашим улюбленим. Дуже добре баклажани поєднуються з кмином, імбиром, базиліком, петрушкою, м'ятою і коріандром.


Для приготування закуски вибирайте невеликі тверді плоди і правильно їх готуйте. Ми пропонуємо вам самий докладний рецепт, за яким ця страва зможе приготувати навіть недосвідчений кулінар.


Інгредієнти


Баклажан
4 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте баклажани соломкою. Посоліть їх, залиште на 15 хвилин, промийте в холодній воді і обсушити за допомогою паперових рушників. Обсмажте баклажани до готовності на рослинній олії.
  • 2Замаринуйте цибулю, нарізану півкільцями: додайте до нього цукор і яблучний оцет, залийте окропом, накрийте кришкою і дайте настоятися.
  • 3Выложите баклажани в салатницю, додайте нарізані варені яйця, віджатий маринований лук. Заправте все дієтичним майонезом або густим йогуртом зі спеціями. Посоліть і перемішайте.

  • Цей салат змусить вас засумніватися в тому, що синенькі не можуть бути вишуканим і цікавою стравою. Салат виходить неймовірно смачним і ситним, хоча в ньому немає ніяких важких компонентів. Обов'язково спробуйте.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок