Сирний торт «Гауда» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти
Торти

Яку б країну ви не завітали, ви завжди привозите її невелику частку додому. Це може бути гарний сувенір, яскраве фото, книга про місцеві визначні пам'ятки або пам'ять про неймовірно смачне місцем блюді. До речі, останній завжди найяскравіше. Коли мова йде про десертах, всі захоплюються саме австрійськими. Рецептом одного з найдивовижніших ми і хочемо поділитися.


Сирний торт «Гауда» — справжнє чудо світу випічки. Дивно легкий, солодкий, фруктовий, він підкорить будь-якого ласуна. Австрійський десерт готують з консервованими ананасами, кокосовою стружкою і сиром гауда. Бісквіт і суфле тут не схожі з звичними варіантами. Повторіть будинку.


Інгредієнти


Яйце
7 шт.

Приготування

  • 1Соедините 30 г борошна, сіль, кокосову стружку, а також крохмаль.
  • 2Взбейте 3 яйця міксером. Додайте 75 г цукру. Продовжуйте збивати, поки цукор не розчиниться і у вас не вийде кремоподібна маса. Додайте в неї сухі інгредієнти і перемішайте все дерев'яною лопаткою.
  • 3Застелите форму діаметром 23 см пергаментом. Перелийте тісто. Надішліть випікатися 20 хвилин при температурі 180 °С. Залиште готовий бісквіт у вимкненій духовці 15 хвилин.
  • 4Натрите сир на дрібній тертці. Підігрійте на невеликому вогні вершки з екстрактом ванілі. Пересипте в вершки сир. Перемішуйте, поки він не розтане.
  • 5Добавьте до вершків половину залишився цукру, 2 ст. л. борошна. Швидко перемішайте. Тепер додайте вершкове масло і зніміть з вогню.
  • 6Разделите 4 яйця на білки і жовтки. Введіть жовтки вже остигнула вершкову масу. Збийте до стану однорідності.
  • 7Взбейте білки з цукром, що залишився. Додайте лимонний сік. Збивайте до стійких піків. Акуратно з'єднайте збиті білки з вершково-сирною масою.
  • 8Разогрейте духовку до 150 °С. Поставте на нижню полицю ємність з водою. Застеліть форму пергаментом (дно і стінки).
  • 9Выложите бісквіт на дно форми. Зверху викладіть ананаси. Залийте все суфле. Випікайте 40 хвилин. Зменшіть температуру до 140 °С. Випікайте ще 30 хвилин.

  • Залиште остиглий торт в холодильнику на ніч прямо у формі. Вранці акуратно вийміть його з форми і посипте цукровою пудрою. Прикраса можна вибрати будь-яку. Варіант з цукровою пудрою просто обожнюють в Австрії. Варто спробувати і друзям порадити. Як вважаєте?
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок