Запечена морква - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Овочі

Сьогодні «Зі Смаком» познайомить вас з дивним стравою вегетаріанської кухні — морквою, запеченої у медовій глазурі. Це здається неймовірним, але помаранчеву красуню можна зробити ще смачніше й пахучіше.


Отже, щоб приготувати незвичайний десерт на диво всім гостям, вам знадобляться пряні сушені трави, мед і соковита морква розміром більше середнього. А тепер детальніше...


Інгредієнти


Моркву
1 кг

Приготування

  • 1Влейте в розігріту сковороду зі знімною рукояткою оливкову олію, потім розтопіть в ній вершкове масло.
  • 2Почистите моркву і розріжте кожну на 4 частини. Підрум'яньте моркву на сковороді з усіх боків.
  • 3Присыпьте моркву спочатку розмарином, потім чебрецем, посоліть, додайте орегано. Зніміть ручку і відправте сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
  • 4Мед розведіть водою і полийте моркву. Потім присипте блюдо кунжутом і поверніть в духовку ще на 10-15 хвилин.


  • Схожим чином можна приготувати і гарбуз, радимо зазирнути в цей чудовий рецепт. Якщо вам сподобалася ідея, не забудьте поділитися інформацією з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок