Львівський сирник - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Випічка
Десерти
Дитячі страви

Напевно багато хто, хто бував у львівських кавьярнях (кав'ярнях), піддалися спокусі і спробували там смачний сирник. Цей десерт дуже ніжний, вишуканий і соковитий. А за смаком нагадує великий глазурований сирок.


Сир для львівського сирника потрібен дуже жирний, якщо ви не хочете, щоб ласощі вийшло сухим. Також по можливості використовуйте домашні яйця. Тоді у вас все вийде!


Інгредієнти


Сир
500 г

Приготування

  • 1Чтобы сирник вийшов ніжним, протріть сир через сито.
  • 2Взбейте в окремій мисці 150 г цукру з жовтками.
  • 3Добавьте в масу манку, родзинки, лимонну цедру, 100 г розм'якшеного масла. Потім додайте сир і все перемішайте.
  • 4Взбейте білки в міцну піну, додавши 50 г цукру. Але не перестарайтеся, віночок перед збиванням повинен бути сухим і чистим.
  • 5Отправьте білки в сирну масу. Акуратно перемішайте.
  • 6Разогрейте духовку до 180 °C.
  • 7Форму для випічки змастіть маслом і присипте манкою. Викладіть майбутній сирник у форму. Готуйте 45 хвилин.
  • 8Приготовьте глазур. У каструлі на маленькому вогні розтопити 1 ст. л. масла, 2 ст. л. цукру. При цьому повільно, але постійно помішуйте.
  • 9Добавьте сметану і какао. Доведіть масу до кипіння, зніміть з вогню.
  • 10Достаньте сирник з духовки, дайте йому охолонути. Полийте гарячої глазур'ю. Поставте десерт в холодильник на 8 годин.


  • Охолонувши і трохи настоявшись, львівський сирник стає неймовірно соковитим, тому він просто тане у роті. Подавайте його з ароматною кавою!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок