Суп з черемші - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Супи

Черемша — чудовий джерело перших весняних вітамінів. Зелень з часниково-цибульним ароматом ідеальна для приготування корисних салатів, начинок для пирогів, а також для консервування. Вона дивним чином перетворює будь-яку страву, роблячи його смак яскравіше й виразніше.


Весни як ніколи хочеться свіжості і легкості. Давайте приготуємо ароматний овочевий суп з черемшею: поживний і надзвичайно вітамінний! Врахуйте, що черемша, як і будь-яка інша зелень, передбачає щадну термічну обробку. Не варіть черемшу занадто довго, щоб зберегти більше вітамінів.


Інгредієнти


Корінь селери
1 шт.

Приготування

  • 1Очистите і наріжте невеликими кубиками цибулю, селеру, картоплю і моркву.
  • 2В каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло, обсмажте цибулю протягом 5 хвилин. Зменшіть вогонь, додайте моркву із селерою, потім картоплю. Посоліть за смаком, готуйте під кришкою 15 хвилин.
  • 3Влейте в каструлю овочевий бульйон, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь.
  • 4Черемшу промийте, дрібно наріжте, додайте в суп за 7-10 хвилин до закінчення приготування. Приправте суп перцем за смаком і посипте подрібненим кропом.

  • Чудово буде при подачі покласти в тарілку скибочки вареного яйця і ложку нежирної сметани. Результат приголомшливий, але страва вегетаріанським вже не назвеш. Друзям неодмінно захочеться покуштувати такого супчика, поділіться рецептом!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок