Риба в гірчичній заливці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Риба

Якісна риба, приготована за всіма канонами, смачна вже сама по собі. А якщо її скомпонувати з відповідним соусом, то вийде союз, що задовольняє смакові примхи будь-якого гурмана. Соус на основі вершків і гірчиці — ідеальна партія практично для всіх видів риби.


Для зручності їдців пропонуємо використовувати не цілі тушки, а рибне філе (тріски, сайди, минтая, пангасіуса). Вибирайте на свій смак і гаманець. Сметану беріть густу, з високим відсотком жирності, петрушку можна замінити будь-якою іншою зеленню з ніжним ароматом. Для пікантності до суміші зелені і сметани можна додати трохи лимонної цедри.


Інгредієнти


Хліб
50 г

Приготування

  • 1С хлібних скибочок зріжте шкірку, м'якоть подрібніть в блендері. Очищену цибулину дрібно наріжте.
  • 2Листья салату, рукколу і петрушку вимийте, наріжте. Змішайте всю зелень з хлібними крихтами, цибулею і сметаною.
  • 3В окремому посуді змішайте вершки, гірчицю, бульйон і крохмаль, посоліть, поперчіть за смаком. Приготований соус вилийте у форму для запікання. Туди ж викладіть рибне філе, нарізане великими шматочками, а зверху розкладіть сметанно-цибульну суміш з зеленню.
  • 4Форму з рибою помістіть в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте до зарум'янювання (приблизно 30 хвилин).


  • Блюдо виходить дуже ніжним, просто тане у роті. Подавайте блюдо в тій же формі, в якій воно запікали. При бажанні можете посипати подрібненою зеленню.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок