Холодець з індички - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо

Якщо вже хазяєчці захотілося холодцю, її вже не злякати майбутнім тяжким очікуванням, поки звариться бульйон, а потім холодець застигне. Що вже говорити про рідні, зголоднілим по м'ясному частування!


От тільки не всім до смаку холодець з яловичини або свинини, який часто виходить хоч і смачним, але жирним. Вам напевно припаде до душі рецепт холодцю з індички від «Зі Смаком». Прозорий як сльоза, м'ясистий і ніжний...


Інгредієнти


крило Індиче
2 шт.

Приготування

  • 1Крылья залийте водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Злийте окріп і залийте індичку новою порцією води. Варіть на повільному вогні 4-5 годин.
  • 2Добавьте в каструлю очищений цибулю, моркву, корінь селери, сіль, перець і лавровий лист. Проваріть овочі до м'якості (приблизно 1 година).
  • 3Достаньте з бульйону крила, цибулю, моркву і селеру. Додайте в каструлю подрібнений часник.
  • 4Процедите бульйон через дрібне ситечко. Потім застеліть сито серветкою і процідіть повторно.
  • 5Мясо розберіть на волокна, яйця відваріть, моркву наріжте на пелюстки для прикраси.
  • 6Выложите м'ясо, морква, яйця на тарілку, прикрасьте блюдо гілочкою базиліка. Залийте бульйоном і відправте в холодильник на 8 годин.


  • Холодець з індички відмінно поєднується з картопляним пюре, рисом і навіть тушкованою гарбузом. Надішліть цей рецепт подругам, нехай і вони оцінять!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок