Сливовий пиріг - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка

Що можна приготувати швидше, ніж заливний пиріг? Так, є ще рецепти кексів в мікрохвильовці, але такими всю сім'ю не нагодуєш. Тому проста і смачна випічка на рідкому тісті залишається у фаворитах у багатьох господинь.


Сливовий заливний пиріг, яким сьогодні вас побалує «Зі Смаком», трішки нестандартний. Для його приготування знадобиться все та ж одна миска і форма для випічки, але набір продуктів вас приємно здивує. Вершковий сир, несолодкий густий йогурт і коричневий цукор — інгредієнти, які перетворять звичайний пиріг в розкішне частування для домочадців і гостей.


Інгредієнти


Зливу
600 г

Приготування

  • 1Взбейте яйця з цукром, додавши дрібку солі. Потім додати вершковий сир і йогурт, знову збийте.
  • 2Добавьте до суміші просіяне борошно, розпушувач і оливкове масло. Все гарненько розмішайте.
  • 3Форму для випічки застелити пекарської папером і вилийте в неї тісто.
  • 4Сливы наріжте скибочками, викладіть поверх тіста, присипте тростинним цукром.
  • 5Отправьте майбутній пиріг в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Потім дістаньте його і остудіть. Присипте цукровою пудрою — готово!


  • Навіть якщо у вас не знайшлося свіжих слив, сміливо замінюйте їх консервованими або замороженими. Радуйте своїх близьких новенькими швидкими частуваннями і не забувайте ділитися кращими рецептами з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок