Сирний рулет з куркою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Закуски

В ковбасних крамницях часто зустрічається курячий рулет ваблячою жовтої оболонці. Виглядає він вельми апетитно і часто коштує дешевше інших виробів (хорошої якості, зрозуміло). За доброю традицією редакція «Зі Смаком» вирішила приготувати такий самостійно і поділитися вдалим результатом кулінарного експерименту!


Вийшла ніжна сирна закуска. Скибочками такий можна розбавити святкову м'ясну нарізку або подати на бутербродах.


Інгредієнти


Плавлений сир
400 г

Приготування

  • 1Смешайте 300 мл сметани, яйця і борошно, збийте міксером. Додайте 300 г тертого плавленого сиру і 1 ч. л. соєвого соусу, добре перемішайте.
  • 2Противень застелити пекарської папером і змастіть соняшниковою олією. Розподіліть по поверхні третину тіста і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Таким чином спечіть 3 коржа і дайте їм охолонути, потім відокремте від паперу.
  • 3Куриное філе відваріть, потім подрібніть в блендері. Додайте залишився плавлений сир, 50 мл сметани, 1 ч. л. соєвого соусу і паприку.
  • 4Смажьте начинкою кожен яєчний корж. Згорніть рулетом перший корж, потім стик в стик прикладіть другий корж, також поверніть, повторіть з останнім коржем.
  • 5Отправьте рулет в холодильник на пару годин — готово!


  • Радимо взяти на озброєння спосіб приготування рулету з омлету і поекспериментувати з начинкою. Цікаве поєднання вийде з фасолевым або картопляним пюре зі спеціями і дрібно нарізаними маринованими огірочками. Якщо ідея припала вам до душі, поділіться рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок