Салат-рулет - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски
Курка
Салати

Кожна господиня хоче, щоб гості та домочадці захоплювалися її куховарством. Однак навіть найсмачніші страви приїдаються, якщо готувати їх постійно.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати салат-рулет. Таке блюдо виглядає ошатно, а смак не гірше покупних рулетів!


Інгредієнти


Печериці
100 г

Приготування

  • 1Отварите курку. Дайте їй трохи охолонути і дрібно наріжте.
  • 2Нарежьте гриби. Розігрійте соняшникову олію в сковорідці. Обсмажте. Наприкінці посоліть.
  • 3Натрите горіхи на дрібній тертці або подрібніть за допомогою кавомолки. Також можна розкришити горіхи качалкою, накривши їх харчовою плівкою або рушником.
  • 4Пропустите часник через прес.
  • 5Измельчите масло в м'ясорубці.
  • 6Смешайте підготовлені продукти. Додайте моркву, заправити майонезом, злегка посоліть.
  • 7Из отриманої суміші сформуйте батон з допомогою пакета або харчової плівки. Приберіть на півгодини в морозильну камеру.
  • 8Положите сир, нарізаний пластинами, в пакет. Покладіть в киплячу воду, щоб сир розплавився (близько 5 хвилин).
  • 9Раскатайте розплавлений сир качалкою в пласт і злегка остудіть.
  • 10Разрежьте пакет, намагаючись не пошкодити сир. Помістіть на сирний пласт салат, обережно підніміть за допомогою пакету краю і загорніть. Приберіть в холодильник на кілька годин.

  • Готовий салат наріжте на порції і викладіть на блюдо, прикрашене зеленню. А які незвичайні страви ви готуєте? Діліться у коментарях!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок