Пиріг з яблуками, мигдалем і кокосом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Десерти
Дитячі страви

Яблучний пиріг по цьому рецепту прекрасний абсолютно всім. Простий у приготуванні, адже не потрібно довго вимішувати, а потім розкачати тісто, — це раз. Надзвичайно ароматний — це два. І, нарешті, чарівно смачний — три!


М'якоть яблук з лимонними нотками на м'якому і одночасно структурному тесті з кокосовим ароматом райських островів, ядра мигдалю, абрикосовий акцент, сніжне хмара цукрової пудри... Цю божественну річ потрібно приготувати в обов'язковому порядку, таке не можна пропускати.


Інгредієнти


Вершкове масло
250 г

Приготування

  • 1Размягченное вершкове масло збийте з яйцями, звичайним і ванільним цукром, дрібкою солі і кокосовою стружкою. Додайте борошно, крохмаль, корицю і розпушувач. Перемішайте тісто до однорідності.
  • 2Застелите деко пергаментом і викладіть на нього тісто, розрівняйте.
  • 3Яблоки очистіть від шкірки, розріжте навпіл, видалити насінну коробочку. На половинках яблук з опуклої сторони зробіть виделкою борозни. З лимона вичавити сік і полийте їм яблука.
  • 4Яблоки викладіть на тісто, розподіліть по поверхні ядра мигдалю. Надішліть пиріг в духовку на 35 хвилин при 200 градусах.
  • 5Абрикосовый джем або конфітюр змішайте з лікером, поставте на вогонь, помішуючи, прогрійте. Змастіть приготованим сиропом вже спечений пиріг. Перед подачею посипте цукровою пудрою.


  • Абрикосовий джем (конфітюр) можна замінити на вишневий — поєднання сподобається любителям кислинки в десертах. Якщо плануєте пригощати пирогом дітвору, замініть лікер будь-яким підходящим за смаком фруктовим соком. Швидше біжіть ділитися рецептом смакоти з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок