Пшоняна каша з фруктами і медом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
19 березня 2015 р. 145




Не кожен день, але іноді, особливо в зимовий час, ми хочемо чогось солодкого, теплого, давно знайомого, але і нового одночасно. Спробуйте здивувати своїх близьких цим простим але дуже смачним блюдом, дайте вівсянці вихідний.

Можливо вам буде цікаво дізнатися, які каші низькокалорійні, а які потрібно обмежити в раціоні.

З вказаного кількості виходить 2-3 порції.


Інгредієнти

  • Чорнослив — 30 г
  • Курага — 20 р.
  • Родзинки — 20 р.
  • Пшоно — 100 г
  • Молоко — 200 мл
  • масло — 20 р.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Мед — 30 г

  • Процес приготування

    Сухофрукти помити і обдати окропом, нехай настоюються, поки готуємо інші інгредієнти.




    Добре промите пшоно поступово всипати в кипляче молоко, додати масло і цукор і варити до загустіння.




    Фрукти подрібнити, додати в кашу і все ретельно перемішати і закрити кришкою. Щоб створити ефект "з печі" необхідно поставити все у неспекотний духову шафу на 2-3 години. Якщо такого немає, то на невеликому вогні томити 30 хвилин, слідкуйте, як тільки вся рідина піде.






    На стіл подавати теплу кашу з маслом, окремо подати мед.

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок