Рибна бандероль - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Риба

«Зі Смаком» з гордістю представляє розкішне страву з риби, яке займе почесне місце на святковому столі. Частування, гідний королів. Невимовна палітра фарб і смаку!


При всій ефектності страва готується елементарно. Найбільш трудомісткий частина — акуратно обробити рибу і витягнути всі дрібні кісточки. Ніж беріть суперострый. До речі, на хребті з залишками м'якоті можна зварити непоганий рибний бульйон.


Інгредієнти


Лосось
2 кг

Приготування

  • 1Рыбу почистіть, видаліть нутрощі. Хвіст, плавники також видаліть. Уздовж хребта зробіть глибокий розріз, також зробіть підрізи по ребрах, обережно розсовуючи м'якоть, видаліть хребет. У вас повинні вийти 2 половинки філе. З допомогою пінцета видаліть всі дрібні кісточки. На шкірі однієї половинки філе зробіть надрізи хрест-навхрест.
  • 2Для начинки наріжте тонкими півкільцями очищений від насіння болгарський перець, зелений лук дрібно наріжте. Очищені зубчики часнику подрібніть корінь імбиру (приблизно 3-5 см) очистіть і натріть. Креветки розморозьте, видалите панцирі і голови.
  • 3Разогрейте сковороду з оливковою олією, обсмажте цибулю з перцем, імбиром і часником (3-4 хвилини). Влийте вершки, перемішайте. Коли частина рідини випарується, додайте креветки, злегка посоліть, варіть ще протягом хвилини, потім зніміть з вогню.
  • 4 робочої поверхні розстеліть шматок пергаменту. Викладіть на нього 4 відрізка (по 3 см) кулінарної нитки або мотузки. На них шкірою вниз укладіть рибне філе без надрізів. На рибу викладіть начинку, приправте за смаком.
  • 5Выложите друге філе (з надрізами), мотузки зв'яжіть, щоб вийшов згорток, подібний бандеролі. Перенесіть рибу на деко з пергаментом. Деко відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 220 градусів.
  • 6В глибокому сотейнику змішайте лимонний сік, мед і соєвий соус. Поставте на вогонь, злегка прогрійте. Запечену рибу акуратно перекладіть на блюдо, полийте медовим соусом, накрийте фольгою і залиште на 5 хвилин просочуватися.

  • Святково, ситно, всі будуть задоволені, запевняємо! Важливий нюанс: якщо віддаєте перевагу рибу з дуже ніжною текстурою, перед запіканням оберніть її в 2 шари пергаменту і перев'яжіть. Якщо ви прихильник рум'яної скоринки, готуйте, як описано в рецепті. Якщо рецепт вас вразив, поділіться ним з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок