Баклажани по-грузинськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Веганські
Вегетаріанські
Закуски
Овочі

Грузія славиться своєю кухнею. Ну хто зможе встояти перед шашликом, хінкалі, хачапурі, ткемалі з аличі, суп харчо і безліччю інших ароматних і дуже смачних страв. Особливе місце в грузинській кухні займають баклажани. З них готують другі страви та закуски і поєднують з масою продуктів: овочами і м'ясом, волоськими горіхами, зеленню і різними прянощами.


Сьогодні «Зі Смаком» ділиться з вами ще одним чудовим рецептом приготування баклажанів. Це дуже смачне грузинське блюдо викличе у вас бурю емоцій, адже настільки вдале поєднання продуктів робить закуску дуже вишуканою і смачною.


Інгредієнти


Баклажан
2 шт.

Приготування

  • 1Промойте овочі, промокніть їх рушником і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
  • 2Остудите баклажани, зніміть з них шкірку і подрібніть м'якоть.
  • 3Измельчите цибулю, роздушіть часник порубаєте горіхи і влийте в них сік лимона, додайте подрібнену зелень. Змішайте всі інгредієнти з баклажанами, перемішайте і поставте в холодну закуску місце на 8-10 годин, щоб вона просочилася.
  • 4Перед подачею посипте блюдо гранатовими зернами.

  • Баклажани по-грузинськи — блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати. Його неповторний горіховий смак і аромат не залишать вас байдужим.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок