Грінки з припеком - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Буває ж таке: намічаються посиденьки або свято на носі, а до нього треба вигадати яку-небудь гарячу закуску. Або по-іншому: грандіозне гуляння не передбачається, а почастувати рідних хочеться. І в тому, і в іншому випадку вас врятують два чарівних слова — «картопля» і «бутерброди».


Приготуйте грінки з припеком з тертої картоплі! В народі — «Ленивчики». Промовисту назву, правда? Швидка і економна гаряча закуска, і в бенкет, і в світ згодиться. Зі склянкою молока на сніданок або з різними соусами-намазки на міні-фуршеті в колі друзів.


Інгредієнти


Картоплю
400 г

Приготування

  • 1Очищенный сиру картоплю натріть на тертці з дрібними отворами. Сік відіжміть в окремий посуд, але не виливайте, а залиште, щоб осел крохмаль.
  • 2В віджатий картоплю додайте яйця, сіль, нарізану як можна дрібніше цибулю. Додайте крохмаль, отриманий після відстоювання картопляного соку, перемішайте масу.
  • 3Батон наріжте скибочками товщиною в 1 сантиметр. На кожну скибочку намажте по 1 ст. л. картопляної маси. Викладіть на розігріту сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Смажте до зарум'янювання з обох сторін.

  • Додайте до картопляної маси шинку, нарізану кубиками, зелень, спеції на ваш вибір. Фантазуйте з добавками — всякий раз смак буде іншим. Запропонуйте друзям рецепт цієї апетитної закуски, вони будуть задоволені!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок