Овочеве асорті з фореллю - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Овочі
Риба

Коли на одному листі зустрічаються червона риба і овочі, шанси піднести гостям невдале блюдо знижуються до нуля. Звичайно ж, без грамотного маринаду тут не обійтися, інакше смак буде пресноват, тому пропонуємо пустити в хід соєвий соус і не тільки.


Набір з овочів ми сформували з кабачка, болгарського перцю, червоного цибулі і спаржевої квасолі, але його можна успішно доповнити баклажанами, гарбузом або томатами. Настав час заглянути на овочеву полицю холодильника і дістати нудьгуючі запаси.


Інгредієнти


Мед
2 ст. л.

Приготування

  • 1Сначала підготуйте соус для риби. Для цього змішайте рідкий мед, соєвий соус і тертий імбир, додайте трохи солі і перцю.
  • 2Кабачок наріжте кільцями товщиною в півсантиметра, болгарський перець і червоний лук наріжте великими кубиками.
  • 3На змащений широкий деко викладіть смужками овочі: цибуля, болгарський перець, кабачок, спаржеву квасолю (можна заморожену). Посередині між овочів викладіть стейки форелі.
  • 4Овощи змастіть оливковою олією, посоліть і поперчіть, а рибу рясно змастіть соусом з п. 1.
  • 5Отправьте деко в розігріту до 200-220 градусів духовку на 15 хвилин. Готово!


  • Добре, якщо у вас є можливість подати страву прямо на деку: виглядає асорті немов веселка, радує око, пахне ну дуже апетитно. Спробуйте в такому ж стилі приготувати курячу грудку — відмінна ідея для швидкого вечері. Беріть рецепти собі на замітку і не забудьте поділитися корисними стравами з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок