Овочеві деруни - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Дитячі страви
Закуски
Овочі

Варіацій на тему драніков не злічити: кожен кулінар намагається поліпшити це саме по собі вже смачне блюдо. Хай вибачать мене білоруси, але в рецепті цих драніков відсутній картопля... Тим не менш хрусткі овочеві оладки виглядають як справжні деруни!


Якщо ви маєте 30 хвилинами вільного часу, приготуйте ці, без сумніву, корисні овочеві деруни. Простий і ситний сніданок!


Інгредієнти


Цукіні
1 шт.

Приготування

  • 1Натрите цукіні, злегка підсолити і залиште на 5 хвилин, щоб вони пустили сік. Потім максимально відіжміть його руками.
  • 2Добавьте терту моркву, подрібнений часник і зелена цибуля, борошно, яйця. Посоліть, поперчіть за смаком, приправте щіпка сушеного чебрецю. Перемішайте.
  • 3Выкладывайте по столовій ложці суміші на добре розігріту сковороду з маслом і смажте оладки по 3-4 хвилини з кожного боку. Готові млинчики викладіть на блюдо, застелене паперовим рушником або серветками, щоб вбралися надлишки масла.

  • Сподіваємося, вам сподобався цей оригінальний рецепт дерунів. Ідеальним доповненням до страви буде соус зі сметани та зелені або просто густий йогурт. Готуйте із задоволенням та діліться корисними рецептами від «Зі Смаком»!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок