Фаршировані курячі грудки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Дитячі страви
Курка

Курячі грудки — цінний дієтичний продукт, їжа спортсменів і всіх, хто стежить за своїм здоров'ям. Пропонуємо святковий варіант їх приготування: фаршировані курячі грудки перевершать всі ваші смакові очікування!


Незвичайна подача і оригінальний склад начинки — ось головні фішки цієї страви. Причому всередину можна покласти що завгодно. У нас це консервовані абрикоси (можна замінити персиками) і сирно-часникова маса — поєднання в стилі фьюжн. Прованські трави завершують цю симфонію смаку!


Інгредієнти


Куряче філе
4 шт.

Приготування

  • 1Сыр натріть на тертці з дрібними отворами. Відокремте 2-3 ст. л., а до решти додайте сметану, сіль, пропущений через прес часник і перемішайте.
  • 2Половинки курячого філе промийте, обсушиете, посипте сіллю. Зробіть бічний надріз, щоб вийшов кишеньку. Помістіть всередину по 3 шматочки консервованих абрикосів і по 2 ст. л. сирної маси. Скріпіть зубочистками.
  • 3Выложите фаршировані грудки у вогнетривку форму, змащену маслом, надрізом вгору. Посипте прованськими травами і сиром, який відклали раніше. Запікайте блюдо 40 хвилин при температурі 180 градусів.


  • Виходить чудова друга страва без натяку на сухість, яку часто набуває куряче філе при запіканні. Готуйте із задоволенням, даруєте радість близьким і не забувайте ділитися нашими рецептами з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок