Запечені курячі стегенця - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Курка

Рум'яна, ароматний і соковитий курочка — невід'ємний атрибут будь-якого застілля. Кожна господиня намагається приготувати і подати її по-новому. Хтось запікає цілком, а хтось обробляє і маринує м'ясо. Інші воліють готувати кіш або запіканку з куркою і овочами. А як подаєте її ви? Ми просто впевнені, що у вас є свої фішки.


Якщо ви шукаєте що-небудь таке, приготуйте курячі стегенця в їстівної тарілці з тіста. Страви у таких тарілках не в новинку: їх готують і подають у багатьох країнах. Начинку вибирають найрізноманітнішу. У результаті виходить подоба відкритого пирога з тонким тістом і великою кількістю начинки — все як ви любите.


Інгредієнти


Куряче стегно
4 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте зубчики часнику маленькими шматочками. Візьміть сушений базилік. Змішайте обидва інгредієнта і заправте 4 ст. л. олії, перцем, а також сіллю.
  • 2Помойте курячі стегенця. Обсушіть їх паперовим рушником. Тепер натріть їх сумішшю з часнику і базиліка.
  • 3Раскатайте готове тісто в тонкий пласт. Змастіть тефлонову форму маслом і перенесіть в неї тісто.
  • 4Перенесите на тісто готові курячі стегенця. Наріжте лимон напівкружечками і помістіть їх між стегенцями. Защипайте тісто по краях. Змастіть краї тіста оливковою олією.
  • 5Выставьте температуру духовки на 180 °С. Відправте форму з куркою в духовку на 50 хвилин. Через зазначений час вимкніть духовку і залиште там страву ще на кілька хвилин.


  • Лимон, базилік і часник додають особливий аромат і смак. І тепер ніхто не посміє сказати, що страва з курки — це нудно. Будній день чи свято, купіть готове бездріжджове тісто по дорозі додому і запечіть курочку по-новому. Поділіться рецептом з друзями, щоб потім обмінятися враженнями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок