Пісочні кільця з горіхами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Десерти

Пісочний колечка з хрусткими горішками знайомі кожному з дитинства. Ця смакота продається в кожному хлібному кіоску, але часто закінчується в самий невідповідний момент.


Щоб не стояти півгодини в черзі, можна трохи повозитися на кухні, щоб отримати гаряче і дуже смачне печиво. Результат вас точно порадує!


Інгредієнти


Вершкове масло
250 г

Приготування

  • 1Порубите попередньо охолоджене масло. Злегка змішайте в мисці обидва цукру з яйцем і розпушувачем. Додайте масло. Поступово підсипати борошно, замішуючи пісочне тісто, щоб воно стало м'яким і не липло до рук і поверхні. Прикрийте кришкою і дайте підійти в холодильнику півгодини.
  • 2Слегка вимісіть тісто. Присипте стіл борошном і розкачайте тісто до товщини 8 мм
  • 3Вырежьте формочкою або пиалой великі кружечки. В середині вирізати маленький кружечок (наприклад, кришкою від пластикової пляшки). Обрізки збирайте і розгортайте знову в пласт.
  • 4Порубите арахіс і обсмажте. Змастіть кожне колечко сумішшю молока і жовтка і посипте горішками, притискаючи пальцями, щоб вони добре прилипли.
  • 5Застелите деко пергаментом або папером для випічки. Викладіть колечка. Випікайте при 180 градусах 15 хвилин, поки вони не зарум'яняться.


  • Готові печенюшки подавайте теплими з варенням і чаєм чи какао. Обов'язково поділіться радістю з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок