Шоколадно-малиновий тарт - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Десерти

Шоколадно-малиновий тарт — десерт, в якому гармонійно поєднуються шоколад, м'ята і свіжі ягоди малини. Якщо вам захотілося чогось справді незвичайного, солодкого і свіжого, беріть цей рецепт собі на озброєння!


Чого тільки коштує вершково-шоколадний ганаш. Така заливка стане родзинкою будь-якого холодного десерту, будь-желе або торт з печива без випічки. У тарте ж він звучить по-особливому: в міру солодкий, з гіркуватістю, освіжений пряної м'ятою...


Інгредієнти


Пшеничне борошно
250 г

Приготування

  • 1Смешайте борошно з цукровою пудрою, 100 г вершкового масла і сіллю. Руками гарненько перемішайте всі інгредієнти, сформуйте куля. Накрийте його харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2 години.
  • 2Достаньте розсипчасту суміш, додайте яйця і замісіть тісто. Розкачайте його і викладіть в круглу форму для випічки, сформувавши краю. Проткніть тісто виделкою, викладіть зверху пергамент. Насипте будь-яку крупу і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин. Потім дістаньте основу тарта, зніміть крупу і поверніть в духовку на 5 хвилин при 180 градусах.
  • 3В сотейнику розігріти вершки, додайте подрібнений шоколад і решту вершкове масло. Варіть, помішуючи, до загустіння. шоколадний ганаш готовий — дайте йому охолонути до кімнатної температури.
  • 4 пропечений корж викладіть малину і залийте ягоди шоколадним ганашем. Надішліть тарт в холодильник на 2 години. Готово!


  • Про таке десерті ваші гості будуть згадувати не один раз! Шоколадно-малиновий тарт освіжить в літній день, але і на зимовому столі буде цілком доречний. Ваші друзі напевно будуть раді дізнатися про такому незвичайному десерті, діліться рецептом у соціальних мережах!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок