Куряча печінка в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо
Овочі

Кожен з нас звик підготувати курячу печінку по-своєму. Продукт можна просто обсмажити або загасити. З нього роблять закусочні торти з майонезом і млинці. Печінка часто використовують як начинку для вареників або рулетів. Але чи пробували ви запікати її? Багато хто відмовляється від такої ідеї, адже страва може вийти дуже сухим. Але тут головне — підібрати правильні продукти.


Куряча печінка, запечена з помідорами, зеленню і сиром, легко стане одним з улюблених страв у вашій родині. І знаєте чому? Всі складові страви дуже доступні. На приготування піде хвилин 40. А смак підкорити навіть самого перебірливого члена сім'ї.


Інгредієнти


Куряча печінка
0,6 кг

Приготування

  • 1Нарежьте печінку шматочками.
  • 2Очистите і подрібніть цибулю. Обсмажте на сковороді в невеликій кількості олії. Потім додайте до цибулі печінку. Злегка обсмажте субпродукт.
  • 3Измельчите часник і зелень. Наріжте помідори кружечками. Натріть сир на тертці.
  • 4Перенесите на дно форми для запікання печінку з цибулею зі сковороди. Посипте все зеленню і часником. Зверху викладіть помідори. Присипте тертим сиром.
  • 5Выставьте температуру духовки на 180 °С. Відправте блюдо запікатися на 15 хвилин. Визначити його готовність легко — сир повністю не розплавиться.

  • Подайте таку курячу печінку в якості основного частування. До нього можна приготувати смачний салат з овочів і запропонувати апетитні грінки в якості закуски. Простий, але неймовірно смачну вечерю закрутить голову. Такою і повинна бути їжа. Розкажіть про цю ідею друзям, які частенько купують курячу печінку в магазині.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок