Вівсяні кекси - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Десерти
Дитячі страви

Запечені вівсяні кекси — чудовий сніданок для шанувальників здорової їжі. Якщо вранці у вас аврал і ви тікаєте на роботу, випивши всього чашку кави, апетитні мафіни стануть для вас справжнім порятунком.


Краще готувати велику партію такого ласощі: вони відмінно зберігаються в холодильнику протягом декількох днів. Також кекси можна заморозити в повітронепроникних контейнерах і насолоджуватися ними цілий місяць.

Вівсяні мафіни можна начинити ягодами, наприклад, чорницею, а також додати насіння льону, шоколад, будь-які горіхи і сухофрукти.


Інгредієнти


Яйце
2 шт.

Приготування

  • 1Подготовьте велику миску. Збийте в ній яйця з цукром.
  • 2Добавьте несолодке яблучне пюре, молоко, ваніль, сіль і корицю. Всі інгредієнти добре перемішайте з допомогою віночка.
  • 3Всыпьте вівсяні пластівці з розпушувачем і дайте суміші настоятися 20 хвилин.
  • 4Формочки для кексів наповніть вівсяної масою на чверть. Якщо додаєте горіхи, ягоди або сухофрукти, подрібніть їх, викладіть на кекси і протолкніте пальцем усередину.
  • 5Выпекайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 30 хвилин.

  • Прикрасьте вироби шматочками шоколаду, кокосовою стружкою або улюбленими цукатами. Відмінний сніданок, якими можна насититися навіть на бігу, чи не так? Тоді обов'язково збережіть рецепт енергетичних мафінів і радьте зайнятим друзям!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок