Крем з кефіру - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Десерти

Крем-чіз — дуже смачний сир, який використовують для приготування тортів і капкейків, так і для звичайних млинців. Його ніжна структура набагато легше, ніж у стандартного масляного крему. Однак магазинний крем-сир досить дорогий, і не кожен може дозволити собі його хоча б раз на тиждень.


Але є маленька хитрість, яка дозволить приготувати крем набагато дешевше! Для цього вам знадобляться лише кефір і цукрова пудра. Чим жирніше кефір, тим більше буде вихід продукту.


Інгредієнти


Кефір
1 л

Приготування

  • 1Отправьте кефір в морозилку, щоб він повністю замерз (близько 4 годин). Чим менше ємність для заморожування, тим швидше він застигне. Дістаньте і звільніть від упаковки.
  • 2Сложите марлю в 2-3 шари, викладіть на неї кефір і зав'яжіть вузлом. Підвісьте над ємністю для того, щоб стекла сироватка. Залиште на ніч.
  • 3Достаньте масу з марлі, перекладіть її в миску, всипте цукрову пудру і збийте до однорідності.

  • Тепер можна змастити кремом бісквіт, просочений сиропом, або нанести його на капкейк. Якщо ви хочете крем-сир для солоних закусок, збийте його не з цукровою пудрою, а з дрібною сіллю і часниковим порошком, паприкою або сушеної зеленню. Обов'язково приготуйте цей простий крем і його поділіться рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок