Булочки з сиром - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка

Ми звикли, що до чаю подають щось солодке. Здається, спеціально для цього придумали сотні, навіть тисячі рецептів булочок, печива, бісквітів, тістечок, рулетів і тортів.


Але іноді хочеться саме несолодкої випічки, і тоді на допомогу приходить цей рецепт. Булочки, в яких сир і всередині, і зовні, просто не можуть залишити когось байдужим!


Інгредієнти


Дріжджі
7

Приготування

  • 1Соедините воду, цукор і дріжджі. Перемішайте і відставте на 10 хвилин в тепло до освіти «шапочки».
  • 2Отдельно змішайте борошно і сіль, додайте дріжджі і оливкове масло. Міксером або вручну замісіть тісто. Змастіть його маслом, накрийте плівкою або рушником і витримайте в теплі годину.
  • 3Нарежьте бекон невеликими шматочками (можете взяти шинку або ковбасу). Частина сиру (приблизно 100 г) розріжте на кубики по кількості майбутніх булочок (від 8 до 12). Що залишився сир натріть. Злегка збийте виделкою яйце.
  • 4Разделите тісто на 8-12 частин. Покладіть усередину кожної частини кубик сиру і защипайте кінці. Змастіть булочки яйцем, посипте сиром і беконом. Випікайте на деку, застеленому пергаментом, 20-25 хвилин при 180 градусах.

  • Подавайте булочки теплими, щоб сир був тягучим. Вони стануть відмінним доповненням до супу, салату або просто кухлю чаю. Обов'язково спробуйте приготувати і поділіться цим рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок