Картопля по-китайськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Веганські
Вегетаріанські
Овочі

Хоча в Китаї картопля — продукт не настільки поширений, як у слов'ян, все ж там його вміють готувати і подавати по-своєму. Нам, любителям цього поживного і смачного овоча, цікавий всякий досвід, так що пропонуємо трохи поекспериментувати.


Східних страв прісущность гострота, і картопля по-китайськи — далеко не виняток. Нехай вас не бентежить те, що страва готується дуже швидко: ми звикли до глибокої прожарювання, але, як виявилося, у легкій сируватого є своя родзинка. Варто спробувати!


Інгредієнти


Картоплю
500 г

Приготування

  • 1Картофель очистіть, наріжте тонкими брусками.
  • 2Очистите часник, крупно наріжте. Так само наріжте перець, не видаливши серцевину.
  • 3На великому вогні в глибокій сковороді розігрійте масло.
  • 4Выложите в сковороду часник, швидко і постійно помішуйте, через півхвилини додайте картоплю. Не забувайте інтенсивно перемішувати інгредієнти!
  • 5Еще через хвилину влийте оцет і посоліть блюдо, смажте 40 секунд. Додайте перець, перемішайте і через хвилину зніміть з вогню.

  • Незвична, кислувато-гострий картопля — блюдо, яке точно здивує ваших гостей. Звичайно ж, у вас можуть виникнути сумніви з приводу настільки пікантного страви, але ніхто не заважає взяти невелику порцію продуктів і перевірити. Такий картопля варто хоча б спробувати! Розширюйте свої кулінарні горизонти, а чудовим рецептом діліться з друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок