Рулетики з скумбрії - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски
Риба

Худнуть її відварюють без солі, пересічна домогосподарка смажить, гасить, запікає, а гурман скручує в рулетик з ніжною начинкою. До якого типу відносите себе ви? Навіть якщо ви не можете похвалитися винятковими кулінарними здібностями або умінням вловлювати найтонші нотки рідкісної спеції у страві, рулетики з скумбрії ви оціните.


Як правило, риба — або самостійне блюдо, або начинка для основного частування. Коли хтось береться фарширувати саму рибу, сир для цього вибирають вкрай рідко. Виняток — чудові рулетики по наступному рецепту. Вибирайте ніжний сирок і не шкодуйте часнику.


Інгредієнти


Скумбрія
4 шт.

Приготування

  • 1Разделайте рибу.
  • 2Измельчите печериці. Обсмажте на сухій сковороді, вже через пару хвилин з'явиться сік з грибів. Підсолити. Помішуйте, поки рідина не випарується. Відставте в сторону остигати.
  • 3Измельчите петрушку, додайте до грибів.
  • 4Натрите сир на тертці. Подрібніть часник. Змішайте всі інгредієнти для начинки.
  • 5Выложите філе скумбрії. Злегка відбийте молотком. Посипте спеціями. Зверху викладіть начинку. Розподіліть її по всьому філе. Поверніть рулетик. Закріпіть зубочисткою.
  • 6Смажьте форму рослинним маслом. Викладіть рулетики.
  • 7Выставьте температуру 180 °С. Запікайте 20 хвилин.

  • Чарівний аромат не єдина перевага закуски. Вона ніжна, легка, смачна, вишукана. Подавати таку хочеться знову і знову. Не шукайте особливого приводу, просто звертайте рулетики для себе і своєї сім'ї. Діліться рецептом від «Зі Смаком», готуйте, слідуючи інструкціям, і дивуйте себе і друзів кожен день.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок