Курка по-італійськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо
Овочі

Не перестаю захоплюватися італійською кухнею. Скільки всього смачного й оригінального місцеві кухарі відкрили світу. Найперша асоціація — паста і піца. А як багато нам ще належить дізнатися і навчитися готувати! Сьогодні редакція «Зі Смаком» пропонує досить простий рецепт родом із сонячної Італії. Слідуючи йому, ви перетворите звичайнісінькі інгредієнти частування, гідне панського столу.


Пеппероната з куркою під томатним соусом — чудове блюдо. І воно не просто смачне, але ще і дуже яскраве. Для приготування я завжди беру жовтий болгарський перець. Тоді пеппероната виглядає дивовижно: яскрава зелень, томатний соус червоний, жовтий перець — таку красу навіть є шкода.


Інгредієнти


Куряча грудка
500 г

Приготування

  • 1Нарежьте курячу грудку невеликими шматочками. Додайте сіль і чорний мелений перець.
  • 2Добавьте до м'яса пшеничне борошно. Гарненько розмішайте отриману масу.
  • 3Разогрейте масло на сковороді. Обсмажте курку протягом 5 хвилин.
  • 4Измельчите часник. Наріжте цибулю півкільцями, а перець соломкою. Очистіть помідори від шкірки. Наріжте їх шматочками і висипте в чашу блендера. Додайте томатну пасту і збийте.
  • 5Отправьте часник і цибулю на сковороду. Смажте ще 5 хвилин. Після додайте перець і ще потримайте на вогні. Через 5 хвилин висипте на сковороду обсмажене філе і пюре з томатів. Закип'ятіть і тушкуйте на повільному вогні 25 хвилин.

  • Коли страва вже готове, подрібніть пучок зелені і посипте нею пепперонату. Не забудьте про смачну гарнірі. Можна приготувати картоплю або рис. На десерт подайте горіхову коврижку. І навіщо їхати в Італію, якщо її частинка завжди може бути у вашому домі? Надішліть посилання друзям, нехай і вони навчаться готувати як справжні італійці.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок