Медова шарлотка - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти
Мультиварка

Шарлотка з яблуками — досить популярний і побитий рецепт, але часом навіть в класиці доречні зміни. Кулінарні експерименти здатні змінювати звичні страви до невпізнання! Так і сталося з пирогом, для приготування якого вдома не виявилося достатньої порції цукру.


В результаті вийшла губчаста висока шарлотка з карамелізованими яблуками. Тісто в процесі приготування придбало приємний коричневий відтінок і неповторний медовий аромат. Всім шанувальникам легендарного медовика «Зі Смаком» присвячує наступний рецепт.


Інгредієнти


Яйце
3 шт.

Приготування

  • 1Яйца збийте з 2 ст. л. цукру потім додати рідкий мед. У борошно додайте змішану з лимонною кислотою соду.
  • 2Помешивая, додайте борошно в яйця: тісто має вийти наче сметана.
  • 3Поставьте мультиварку в режим випічки, викладіть на дно вершкове масло і цукрову пудру, дочекайтеся, поки масло повністю не розтане.
  • 4Яблоки розріжте навпіл і видаліть серцевину, потім наріжте пластинами товщиною приблизно півсантиметра. Викладіть яблука в чашу мультиварки, на вершкове мало, карамелизируйте протягом 2-3 хвилин.
  • 5Влейте в чашу тісто і встановіть режим випічки ще на 1 годину. Готову шарлотку відразу викладіть на тарілку.

  • У таку шарлотку можна додати трохи кориці, щіпку бадьяна або кардамону. Готувати її — суцільне задоволення, спробуйте і не забудьте порадити подрузі, переслав їй рецепт через соціальну мережу!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок