Желейний торт з ківі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Десерти

Желейні торти — моя слабкість. Обожнюю експериментувати з вершковим суфле і топпінгом! За порадою подруги днями приготувала сметанний тортик з смарагдовою серединкою з желе зі смаком ківі.


десерт Вийшов з секретом: з вигляду звичайна сметанне желе, але в серединці ховається апетитна прошарок з кислинкою. Зробити такий шедевр не складе труднощів, якщо ви знайдете підходящу ємність для серединки.


Інгредієнти


Печиво
400 г

Приготування

  • 1Печенье подрібніть в крихту, змішайте з розм'якшеним вершковим маслом. Руками гарненько перемішайте, потім розподіліть по дну рознімної форми, застеленому пергаментом або харчовою плівкою.
  • 2згідно інструкції розведіть желе зі смаком ківі гарячою водою, додайте ще 25 г желатину і перемішайте. Вилийте вміст в маленьку круглу миску і остудіть, дочекайтеся поки желе трохи схопиться.
  • 3Киви очистіть від шкірки, наріжте кільцями і додайте в желе. Відправте в холодильник до повного застигання.
  • 4Застывшее желе з ківі викладіть на основу з печива.
  • 5 В гарячому молоці розведіть решті желатин, добре перемішайте, дайте охолонути.
  • 6Сметану збийте з цукром і ванільним цукром. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою введіть в крем молоко з желатином. Вилийте в суміш у форму і відправте в холодильник до застигання.


  • Святковий торт з щільною і приємною текстурою вам напевно припаде до душі. А любителів холодних десертів на швидку руку порадує рецепт ласощів «Помаранчеве настрій». Беріть на замітку і діліться з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок