Тушковане м'ясо - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

М'ясо — один з тих продуктів, з яких можна зробити незліченну кількість страв. Найпопулярнішим способом його приготування є звичайне гасіння. Тушковане м'ясо готується дуже швидко і просто і дозволяє ситно нагодувати всю сім'ю.


Дуже важливо зробити тушковане м'ясо м'яким і ніжним, але в теж час соковитим. «Зі Смаком» допоможе вам у цьому, адже сьогодні ми підготували для вас дуже вдалий рецепт тушкованого м'яса!


Інгредієнти


Яловичина
500 г

Приготування

  • 1Нарежьте м'ясо смужками, а цибулю півкільцями.
  • 2На сковороді розігрійте олію і обсмажте м'ясо до золотистої скоринки, після додайте цибулю і обсмажте його разом з м'ясом.
  • 3После цього висипте на сковороду борошно, перемішайте і додайте склянку кип'яченої води або бульйону. Потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 40-50 хвилин. Додайте сіль, перець і інші приправи за смаком.
  • 4Смешайте гірчицю і сметану, після чого додайте їх на сковороду і тушкуйте на повільному вогні ще близько півгодини.

  • Гарнір до даного м'ясної страви можна вибрати будь-який: картопляне пюре, овочі або рис. Будь-який з них прекрасно буде поєднуватися з тушкованим м'ясом за рецептом від «Зі Смаком».
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок