Рваний пиріг з лаваша - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Пироги з сиром — це завжди смачно. А якщо з тестом возитися не хочеться, здорово виручає лаваш. Для начинки можна використовувати будь-сир — м'яку бринзу або адигейський, тягучий голландський, солоний сулугуні — вибирайте той, який подобається саме вам.


Пиріг сильно піднімається під час випікання, тому використовуйте тільки форму з високими бортами.Якщо буде сильно підрум'янюватися, прикрийте фольгою. Приємного апетиту!


Інгредієнти


Лаваш
3 шт.

Приготування

  • 1Выложите сир в миску. Крупно натріть 300 г сиру. Наріжте дрібно зелень. Змішайте за допомогою виделки.
  • 2Слегка збийте виделкою 2 яйця. Додайте 300 мл молока, поперчіть, посоліть.
  • 3Порвите лаваш на шматочки і змішайте з сирною масою. Залийте молочною сумішшю і перемішайте. Якщо потрібно, долийте молоко, що залишилося.
  • 4Переложите суміш у форму. Присипте тертим сиром.
  • 5Выпекайте при 180 градусах 30-40 хвилин. Коли почне рум'янитися, зменшіть температуру до 170 градусів.

  • Можете подавати пиріг як самостійну закуску або як доповнення до м'ясних страв. Обов'язково приготуйте цей пиріг і його поділіться рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок