Полуничний десерт - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Десерти

Ця смачна червона ягода з'явилася в Голландії ще в XVIII столітті. Вона стала гібридом віргінської і суниці чилійської. Пройшло зовсім небагато часу, а полуниця вже була визнана популярним інгредієнтом десертів у всій Європі. Коли сезон полуниці на порозі, хочеться побалувати себе чимось смачненьким.


Наша редакція пропонує простий і дуже смачний десерт, який точно вам сподобається. На приготування цього сирно-полуничного ласощі у вас піде не менше 30 хвилин. Але запам'ятайте ви його надовго.


Інгредієнти


Сир
300 г

Приготування

  • 1Промойте ягоди полуниці і обсушіть їх за допомогою одноразових кухонних рушників.
  • 2Возьмите 70 г ягід, перекладіть їх у ємність і відставте в сторону. Пізніше ви використовуєте їх, щоб прикрасити десерт.
  • 3Переложите весь сир у велику ємність. Додайте сметану (20%-й жирності), корицю і цукор. Перетріть всі інгредієнти до утворення однорідної маси. Для цього краще використовувати міксер.
  • 4Добавьте ягоди полуниці в сирну масу і збийте всі інгредієнти до утворення однорідної маси.
  • 5Разложите готовий десерт по креманкам.
  • 6Возьмите полуниці для прикраси і розріжте кожну ягоду на 4 частини. Прикрасьте десерт нарізаними ягодами.
  • 7Чтобы десерт був ще смачніше, використовуйте домашню сметану і сир. А цукор можна замінити медом.

  • Полуниця садова ягода, яка відмінно підходить для приготування десертів. Вона з'являється на ринку і в саду самої першої, тому багато хто вважає своїм обов'язком знайти новий рецепт десерту з нею. Хтось поливає ягоди збитими вершками, хтось пече чізкейки і пироги. А ми радимо вам зберегти в закладках саме цей рецепт і порадити його іншим любителям червоної ягоди!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок