Куряча печінка з яйцем - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка

Як відомо, румунська кухня дуже оригінальна. Вона поєднує традиції слов'янських та європейських народів. І хоча її більшу частину займають саме овочеві страви, місцеві кухарі та домогосподарки не обходять стороною м'ясо та субпродукти. І ми б хотіли поділитися з вами одним з традиційних румунських рецептів — курячою печінкою з яйцем і цибулею.


У більшості випадків ми готуємо оладки або печінковий торт, робимо паштет або навіть салат з печінки. Але ж на це йде так багато часу! Якщо вам колись стояти біля плити, а так хочеться з'їсти щось смачненьке, приготуйте курячу печінку по-румунськи.


Інгредієнти


Куряча печінка
300-400 г

Приготування

  • 1Промойте курячу печінку. Обов'язково очистіть її від залишків жовчного міхура і плівки.
  • 2Нарежьте її невеликими шматочками. Їх приблизний розмір 1,5 х 1,5 див.
  • 3Очистите цибулю і наріжте його маленькими кубиками.
  • 4Разогрейте соняшникову олію на сковороді і відправте цибулю смажитися на середньому вогні. Овоч має стати золотистим. На це піде приблизно 5-7 хвилин.
  • 5Когда цибулю підсмажиться, додайте до нього вже нарізану печінку і перемішайте все. Смажте інгредієнти на сковороді до тих пір, поки не випарується вся вода, а сама печінка стане рум'яною. На це ви витратите приблизно 15 хвилин. Тушкуйте печінку під кришкою.
  • 6Вбейте яйця на сковороду і ще раз все перемішайте. Посоліть і поперчіть печінку.
  • 7После додавання яєць смажити потрібно всього кілька хвилин до готовності. Тепер спокійно знімайте страву з вогню.

  • Смажену на сковороді печінку потрібно подавати ще теплою. Вона може бути як основним блюдом, так і відмінно гармоніювати з картоплею, макаронами або кашею. Якщо ви часто купуєте курячу печінку, обов'язково спробуйте приготувати її по-новому. І розкажіть друзям!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок