Домашній «Бейліс» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Десерти
Напої

П'янкий аромат ванілі і вершків, незабутній кавово-карамельний смак... Яка представниця прекрасної статі відмовиться від цього ірландського лікеру?


«Бейліс» — перший вершковий лікер, і з'явився він ще в 1974 році. Зазвичай цей солодкий напій подають в якості дижестива після їжі, особливо чудово «Бейліс» поєднується з кавою або морозивом.

Традиційно ірландський вершковий лікер готують на основі віскі і вершків. Звичайно, зараз його можна купити в будь-якому магазині. Але, враховуючи той факт, що з часом з'являється все більше підробок, варто спробувати приготувати лікер в домашніх умовах. Це не займе у вас багато часу!


Інгредієнти


Коньяк
100 мл

Приготування

  • 1В сотейнику змішати вершки і цукор і поставте суміш на середній вогонь. Поступово вершки почнуть підніматися, утворюючи «шапочку».
  • 2Добавьте до вершків кави, ванільний цукор, накрийте масу кришкою і залиште на годину остигати.
  • 3Чтобы напій вийшов однорідним, процідіть його через марлю. Додайте коньяк і охолодіть «Бейліс» у холодильнику перед подачею.

  • Подавайте лікер в чарці або келиху, можна посипати його какао-порошком і тертим шоколадом, додати кубики льоду. Ще один секрет: «Бейліс» чудово поєднується з бананами. Домашній лікер по цьому рецепту виходить не менш смачним, ніж покупної. Побалуйте себе божественним напоєм і не забудьте розповісти про нього друзям!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок