М'які відбивні - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

М'які, соковиті, пишні — саме такими представляються ідеальні відбивні. Зіпсувати таке просте частування просто неможливо чи все ж таки у вас завжди щось не виходить? То вони недостатньо пишні, трохи підгорілі, то кляр пристав до сковороді, і відбивні виходять «бідними» і обшарпаними. Забудьте про дрібних неприємностях такого формату. Ось що потрібно зробити, щоб відбивні вийшли відмінними.


М'ясо, приготоване за цим рецептом, настільки ніжний, що впоратися з відбивною під силу навіть дитині. Забудьте про жорсткому м'ясі, яка не піддається навіть гострого ножа. Ось що варто зробити кожній господині.


Інгредієнти


Свинина
600-700 г

Приготування

  • 1Нарежьте свинину шматочками.
  • 2Отдельно змішайте спеції. Натріть сумішшю м'ясо.
  • 3Переложите все м'ясо в глибоку ємність. Залийте молоком. Відставте в сторону на 3 години.
  • 4Возьмите м'ясо, обваляйте кожен шматочок у борошні.
  • 5Взбейте яйце. Умочіть в ньому м'ясо. Надішліть смажитися на соняшниковій олії.

  • Трюк з молоком відомий небагатьом. Саме завдяки цьому звичні відбивні набувають новий досконалий смак і вигляд. Ви можете приготувати їх як для звичайної вечері, так і на святковий стіл. Не сумнівайтеся. Змініть своєму звичному рецептом і насолоджуйтеся результатом. Обов'язково надішліть посилання декільком друзям. Тоді і їх відбивні будуть смачніші.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок