Салат з гарбузом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Салати

Наші читачі часто просять поділитися рецептом смачного дієтичного салату без майонезу. І ось чому вирішила порадувати редакція «Зі Смаком» любителів легких страв — хрусткої закускою із запеченої гарбуза. Мороки і мінімум калорій, а користі і смаку максимум!


В процесі приготування ми вирішили додати трохи цукру для одержання карамельної скоринки у гарбуза, тим більше, що нам попався овоч не дуже солодкий. До речі, цукор ви можете не додавати, а просто змішати лимонний сік з рідким медом для заправки салату.


Інгредієнти


Гарбуз
400 г

Приготування

  • 1Тыкву очистіть від шкірки і наріжте скибочками, потім проварити на невеликому вогні протягом 5-7 хвилин до напівготовності.
  • 2Выложите гарбуз на змащене соняшниковою олією деко, присипте сухарями і цукром.
  • 3Отправьте деко в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  • 4Красный цибулю наріжте тонкими кільцями, викладіть на блюдо, накрийте листям салату.
  • 5Тыкву остудіть, викладіть на листя салату і збризніть соком половини лимона.


  • Ідею з легким салатом напевно оцінять ваші подруги, що стежать за фігурою. Поділіться рецептом, а для себе збережіть його в закладки, щоб не втратити.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок