Наші читачі часто просять поділитися рецептом смачного дієтичного салату без майонезу. І ось чому вирішила порадувати редакція «Зі Смаком» любителів легких страв — хрусткої закускою із запеченої гарбуза. Мороки і мінімум калорій, а користі і смаку максимум!
В процесі приготування ми вирішили додати трохи цукру для одержання карамельної скоринки у гарбуза, тим більше, що нам попався овоч не дуже солодкий. До речі, цукор ви можете не додавати, а просто змішати лимонний сік з рідким медом для заправки салату.
Інгредієнти
Гарбуз
400 г
Приготування
1Тыкву очистіть від шкірки і наріжте скибочками, потім проварити на невеликому вогні протягом 5-7 хвилин до напівготовності.
2Выложите гарбуз на змащене соняшниковою олією деко, присипте сухарями і цукром.
3Отправьте деко в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин.