М'ясо, мариноване в пиві - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

За легендою рецепт м'яса в пиві, який «Зі Смаком» підготував для вас сьогодні, з'явився в Німеччині близько шести століть назад. Це блюдо подавали лицарям після проведення турніру. Тоді свинину готували в печі, попередньо промариновав в пивній суміші.


Ми пропонуємо спрощений варіант цього стародавнього рецепту. Вам знадобиться тільки свинина, пиво, духовка і спеції. Переконайтеся самі, що м'ясо, приготоване за цим рецептом, володіє особливим смаком!


Інгредієнти


Свинина
1 кг

Приготування

  • 1Промойте м'ясо і наріжте його великими кубиками. Викладіть м'ясо у велику миску і залийте пивом. Додайте подрібнений часник, чебрець і посоліть. Залиште м'ясо маринуватися мінімум на годину.
  • 2Очистите цибулю і наріжте його кільцями. Подрібніть зелень і червоний перець, видаливши насіння.
  • 3Выложите м'ясо на сковороду і обсмажте до золотистої скоринки. Потім дістаньте м'ясо і обсмажте цибулю, перець і зелень протягом 10 хвилин.
  • 4Теперь до овочів і зелені додайте на сковороду м'ясо разом з маринадом. Маринад повинен повністю покривати страву, якщо необхідно долийте ще пива.
  • 5Накройте сковорідку фольгою і відправте її в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.

  • М'ясо, мариноване в пиві, здатне перетворити будь-яку вечерю в святковий. Тому поспішайте здивувати своїх рідних і приготуйте свинину таким способом!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок