Шоколадна глазур з какао - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
28 лютого 2016 р. 471




За цим рецептом можна приготувати м'яку шоколадну глазур. Глазур'ю з какао можна прикрасити тістечка, пончики, запіканки, кекси.


Інгредієнти

  • Молоко — 40 мл
  • Сливочне масло — 30 гр.
  • Цукор — 3 ст. л.
  • Какао — 2 ст. л.
  • Жовток — 1 шт.

  • Процес приготування

    Жовток з'єднати з молоком до однорідності. Відправити суміш на невеликий вогонь, трохи підігріти, помішуючи.

    У молоко додати цукор і варити помішуючи до розчинення цукру. Коли цукор розчиниться, колір сиропу з білого стане злегка прозорим додати какао і перемішати до однорідності.

    Гарячим шоколадним сиропом залити масло, перемішати до однорідності.

    Глазур пропустити через сито, щоб виключити грудки від какао.

    Глазур буде досить рідкою. Такий глазур'ю зручно поливати торти, тістечка, еклери. Після охолодження глазур загусне, але залишиться м'якою.

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок