Тісто брік - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Веганські
Вегетаріанські
Випічка

Тісто брік — це найтонші, майже прозорі хрусткі коржі, загорнути в які можна практично будь-яку начинку. Такі млинці часто зустрічаються в рецептах східних закусок і солодощів, а ще брік може замінити знамените тісто філо, розкачувати яке — заняття для господинь із залізним терпінням.


Готують брік з манної крупи, обсмажують в достатній кількості рослинного масла. Якщо на вашій кухні є сковорода з антипригарним покриттям, масло можна не додавати. Ви впораєтеся з такими млинцями в два рахунки.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
80 г

Приготування

  • 1Смешайте всі сухі інгредієнти, потім додайте воду і знову перемішайте. Дайте тісту постояти 15 хвилин, щоб воно набухло.
  • 2Сковороду з товстим дном нагрійте на вогні, потім зніміть з плити. За допомогою пензлика нанесіть тонкий шар тіста.
  • 3Верните сковороду на плиту і дайте тісту підсохнути (слідкуйте, щоб тісто не подрумянивалось, інакше млинець стане ламким). Нанесіть ще один шар тіста.
  • 4Когда другий шар підсохне, зніміть млинець зі сковороди. Тісто брік підсушують тільки з одного боку, перевернути млинець немає необхідності.
  • 5 Складіть млинці стопкою, накрийте рушником. Далі залишається справа за начинкою. Варіантів маса: можна загорнути в тісто фарш або солодкий сир, потім конвертики обсмажити на сковороді або в мікрохвильовій печі. Більше ідей для смачної начинки ви знайдете в цій статті.

  • Сподіваємося, що ця ідея вам сподобалася. Якщо це так, не забудьте поділитися рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок