Сорбет з кавуна - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Веганські
Десерти

Сорбет з кавуна — символ літнього сезону. Солодкий, свіжий, такий смачний холодний десерт особливо сподобається дітям. Заморожене ягідне пюре нешкідливо і готується в два рахунки, а при належному оформленні справить фурор на вашому столі.


«Зі Смаком» познайомить вас з рецептом, який здатний стати доповненням до дієти або буде прохолодним ласощами для всієї родини. Домашній сорбет можна готувати з цукровим сиропом і без нього. Якщо дотримуватися простого рецепту, вам потрібен тільки кавун, морозильна камера, міксер і зручна форма для заморозки.


Інгредієнти


Кавун
1 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте кавун дрібними шматочками, видаліть кісточки. Краще всього вибрати сорт без них.
  • 2Разложите шматочки кавуна на плоскому посуді, покривши її попередньо плівкою або вощеного папером. Помістіть їх в морозилку до повного замерзання.
  • 3Небольшими порціями подрібнюйте шматочки в блендері до консистенції пюре. Кавунову суміш помістіть в глибоку ємність і залиште в морозильній камері ще на годину-дві.

  • Сорбет готують з лимонів, яблук, полуниці, апельсинів та інших ягід і фруктів. Не підходять тільки дуже волокнисті плоди, які складно подрібнити в однорідну масу з допомогою блендера. Дуже часто цей десерт готують з ромом, горілкою або портвейном, а кавун для такого поєднання більш ніж підходить.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок