Болгарський пиріг - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Процес приготування цього пирога, на перший погляд, видається дивним. Сухе тісто, яблука, гаряче молоко — вельми незвичайна компанія.


Однак перша думка оманливе: незважаючи на незвичайний склад, пиріг виходить смачним і ароматним. Розбирають — оком не встигнеш моргнути!


Інгредієнти


Манка
1 скл.

Приготування

  • 1Смешайте всі сухі інгредієнти.
  • 2Натрите на крупній тертці яблука або подрібніть їх в кухонному комбайні. Відразу ж збризніть лимонним соком.
  • 3Форму для випікання змастіть маргарином або вершковим маслом. Висипте склянку сухої суміші, розподіліть рівномірно, викладіть третину яблук. Повторіть.
  • 4після того, як ви викладете третій шар яблук, рівномірно залийте її склянкою киплячого молока. Акуратно проткніть пиріг ножем або виделкою, щоб нижній шар теж просочився.
  • 5Выпекайте пиріг 50-60 хвилин при 180 градусах.

  • Посипте цукровою пудрою і подавайте теплим з чаєм, молоком або кавою. Насолоджуйтеся і обмінюйтеся рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок