Скумбрія в молоці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Риба

За право називатися кращою закускою на столі змагаються багато страви, але солона скумбрія і оселедець весь час грають внічию. Оселедець більш традиційна, в той час як скумбрія і пожирніше буде, і смак у неї багатшим.


Так чи інакше, проблема з цими видами риби завжди одна: коли їх солити? За день, два, три — ні! Редакція «Зі Смаком» навчить вас, як зробити це за півтори години. Вам знадобиться саме скумбрія, а інші інгредієнти знайдуться в шафці на будь-якій кухні.

Ключовий інгредієнт — молоко для розм'якшення риби. Той самий випадок, коли молоко з рибою обов'язково подружаться!


Інгредієнти


Скумбрія
2 шт.

Приготування

  • 1Разморозьте скумбрію при кімнатній температурі. Підготуйте до способу соління: видаліть нутрощі, відріжте голову і наріжте на шматочки.
  • 2Готовим маринад. Закип'ятіть воду. Додайте сіль, два види перцю, оцет, лавровий лист, коріандр і цукор. Варіть ще 10 хвилин. Остудіть отриманий маринад.
  • 3Влейте в маринад молоко і занурте шматки риби в розсіл. Залиште так на півтора години. Після готовності обов'язково злийте маринад!

  • Скумбрія в маринаді стане ніжною, при цьому не турбуйтеся про те, що півтори години на посол занадто мало. Це слабосолона риба, але варто її трохи перетримати, і вона вийде дуже солоною. Пам'ятайте, що термін придатності такої рибки становить три дні, але така смакота навряд чи залишиться на третій день. Приємного апетиту! Збережіть наш рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок