Турецька піца «Піде» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Закуски

Своїх близьких можна радувати і балувати смачними стравами не тільки на свята, але і в будь-який інший день. І щоб дійсно здивувати свою сім'ю, «Зі Смаком» пропонує вам приготувати сьогодні дуже ефектне і смачне блюдо турецької кухні.


Піде — традиційне турецьке блюдо, яке являє собою щось середнє між піцою і пиріжком. Воно схоже на велику човник з тіста з начинкою з яйця і овочів.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
400 г

Приготування

  • 1Сначала необхідно приготувати тісто. Для цього змішайте борошно і сіль, сухі дріжджі з цукром розчиніть у воді кімнатної температури і додайте в рідку суміш борошно з сіллю. Перемішайте і поставте тісто в холодильник на 8-10 годин.
  • 2Духовку розігрійте до 250 градусів.
  • 3Выложите тісто на присипаний борошном стіл. Розділіть його на 4 частини і з кожної сформуйте коржик у формі овалу.
  • 4В центр викладіть тертий сир, кілька скибочок томату і перчики чилі.
  • 5Края закрутіть жгутиком, в центр розбийте яйце, посоліть.
  • 6Отправьте коржі в духовку і випікайте до рум'яної скоринки.

  • От і все! Такий турецький фастфуд сподобається вашим близьким, адже вони такого ще не пробували. Збережіть собі в закладки цей рецепт і розкажіть про нього своїм друзям!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок